Vrouwen

Chinese massage groningen erotische massage wageningen

Maandag 25st, December 2017 3:12:45 Am
[BANCHOR] ladyboytumblr
Stuur een gratis bericht
naar ian2694
Online
ian2694
  • 24 jaar Vrouw, Centaur
  • Heg, Netherlands
  • Russisch(Vloeiend), Japans(Geavanceerd), Engels(Beginner)
  • Acteur, Bookmaker
  • ID: 9299622314
  • Vrienden: usingtheskype
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 164 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Ruth
Profiel bekijken: / 9758
Nummer: / +312885-243-16

Beschrijving:

Hierbij worden verschillende massagetechnieken gebruikt - zoals kneden, rollen en het bewerken van specifieke drukpunten - om zo jouw lichaam weer in goede conditie te brengen. De Chinese massage helpt bij het verminderen van stress, gespannen spieren en zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning.

In de 20e eeuw is op basis van deze therapie een serie van reflexologie-technieken gecreëerd, die sindsdien duizenden mensen van hun klachten heeft afgeholpen. In het Sjamanisme waren de primitieve sjamanen gespecialiseerd in het uitzuigen van ziektes en zwaktes uit het lichaam doormiddel van uitgeholde horens van dieren. Cupping was een manier om gif uit slangenbeten en wonden te halen. De therapeutische toepassingen van cupping zijn in de loop van de tijd steeds verder verfijnd onder invloed van de diverse culturen die cupping zijn gaan gebruiken.

Ook werden de hoorns vervangen door cups van bamboe, die vervolgens werden verruild voor glazen cups. Onze kamers zijn voorzien van infrarood verwarming 's winters en koele lucht 's zomers. Contact Email: info chinesemassage. Bel nu  voor een Voet Massage. Bel nu  voor een Cupping Massage. Bel nu voor Oor ontgifting met massage. Openingstijden Ma-Za van Er is een douche beschikbaar in de salon in overleg.

Follow Us.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl