Vrouwen

Diarree na seks sexverhaal dikke vrouw

Zondag 23st, Maart 2018 8:31:40 Pm
[BANCHOR] bangla choto
Stuur een gratis bericht
naar fpm2011
Offline
fpm2011
  • 43 jaar Vrouw, Leeuw
  • Valwijk, Netherlands
  • Maleis(Beginner), Oekraïens(Bekwaamheid)
  • Makelaar, Chirurg
  • ID: 4915723847
  • Vrienden: Lvys, vesterbro84, krvawa
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 167 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Pat
Profiel bekijken: / 9718
Nummer: / +312695-297-53

Beschrijving:

Soa is een afkorting van seksueel overdraagbare aandoening. Het is meestal een virus of bacterie die in je lichaam komt of die je doorgeeft aan anderen door seks. Heb je onveilige seks gehad? Heb je klachten die door een soa kunnen komen?

Of ben je gewaarschuwd voor een soa door iemand met wie je seks hebt gehad? Kijk of je een soa hebt. Je krijgt een soa door seks. Vooral als je onveilige seks hebt met iemand die een soa heeft. Het komt meestal door een virus of een bacterie. Die kan zitten in:. Lees hoe je een soa krijgt. Heb je geen klachten?

Dan kun je toch een soa hebben. Dat kan alleen als je seks hebt gehad met iemand die een soa heeft. Met onveilige seks heb je meer kans op een soa. De soa kan schade aanrichten in je lichaam zonder dat je het weet. Je kunt later wel klachten krijgen. Ook kun je de soa doorgeven aan iedereen waar je seks mee hebt zonder dat je het weet. Zij kunnen de soa weer doorgeven aan anderen.

Of teruggeven aan jou. Check of een soa-test nodig is. Onveilige seks gehad? Een nieuwe partner? Of heb je verschillende sekspartners? En twijfel je of je een soa kan hebben? Check dan of je een soa-test moet doen. Soms kan het lastig zijn om over veilige seks te beginnen. Of om goed je grenzen aan te geven. Tips om hierover te praten vind je op sense.

Lees meer over veilige seks. Heb ik een soa? Versturen per e-mail. Denk je dat je een soa hebt? Hoe krijg je een soa? Die kan zitten in: Sperma Voorvocht Vaginaal vocht Slijmvliezen van de penis, vagina of anus  Bloed   Lees hoe je een soa krijgt. Branderig gevoel. Rode huid. Geen klachten, toch een soa Heb je geen klachten? Moet jij een soa-test doen? Anoniem en persoonlijk advies.

Informatie en advies op maat. Ben je jonger dan 25? Op sense. Ben je man en heb je seks met mannen? Op mantotman. En je kunt persoonlijk advies krijgen als je risico hebt gelopen of klachten hebt. Kom jij of iemand met wie je seks hebt hiervandaan? Op zanzu. Is seks je werk? Op prostitutie. Voorkom een soa door veilige seks  Je kunt de kans op een soa verkleinen door veilige seks. Dit betekent: Dat je een condoom gebruikt als je met de penis in de vagina of anus gaat Dat je een condoom of beflapje gebruikt als je iemand beft of pijpt De je seksspeeltjes goed schoonmaakt als je ze deelt.

Of er een condoom omheen doet. Informatie voor professionals:. Richtlijnen voor huisartsen en andere professionals. Doe de soa check met je cliënt. Facebook Linkedin Twitter.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl