Vrouwen

Erotiek op speurders pijn bij sex

Maandag 7st, Oktober 2018 6:45:45 Pm
[BANCHOR] redtube bioscoop
Stuur een gratis bericht
naar samm_
Offline
samm_
  • 48 jaar Vrouw, Krab
  • Harich, Netherlands
  • Hindi(Elementair), Oekraïens(Beginner), Telugu(Gemiddeld)
  • Endocrinoloog, Advocaat, Psychotherapeut
  • ID: 3949974752
  • Vrienden: j4kethetramp, Funion88, NormanM, DagmarGartner
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 155 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Julia
Profiel bekijken: / 1958
Nummer: / +312773-953-56

Beschrijving:

Foto's van een groot aantal van onze masseuses kunt u vinden op Speurders. Omdat we onze dames niet willen verplichten om allemaal op internet te staan, staat dus niet elke bij ons werkzame masseuse hier vermeld, voor meer informatie bel: Al onze masseuses zijn door uitgebreide training en ervaring thuis in de verschillende massagetechnieken en in de tantra massage.

Elke masseuse heeft haar eigen persoonlijkheid en daardoor ook haar eigen massagestijl; ze heeft haar eigen sfeer en volgt haar eigen intuïtie en gevoel om samen met u een onvergetelijke ervaring te beleven.

Elke bij ons werkzame masseuse is zeker in staat om u deze ervaring te geven; het is de moeite waard om van de verschillende ervaringen te proeven.

Om zeker te zijn dat de masseuse van uw keuze op de aangegeven dag ook daadwerkelijk aanwezig is raden wij u aan dit op de dag van uw bezoek van te voren te checken; door omstandigheden kan het mogelijk zijn dat ze niet aanwezig is, of op uw gewenste tijdstip niet beschikbaar is. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat uw masseuse voor u beschikbaar is.

Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend langskomen; de dan beschikbare masseuses zullen aan u worden voorgesteld. Masseuses Massagesalon Temptation Foto's van een groot aantal van onze masseuses kunt u vinden op Speurders. Alle bij ons werkzame masseuses spreken Nederlands. Meer info Voor meer informatie bel

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl