Vrouwen

Erotische massage voor vrouwen naakte mooie meiden

Maandag 19st, Juli 2018 9:51:31 Am
[BANCHOR] eerste climax
Stuur een gratis bericht
naar Dheeraj_2012
Offline
Dheeraj_2012
  • 28 jaar Vrouw, Meisje
  • Landgrave, Netherlands
  • Vietnamees(Mooi zo), Turks(Beginner), Italiaans(Beginner)
  • Visagiste, Videograaf
  • ID: 6631924966
  • Vrienden: tanya-carson, wje
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 162 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Laura
Profiel bekijken: / 5362
Nummer: / +312287-774-92

Beschrijving:

Een erotische massage is bedoeld om elkaar op een trage en sensuele manier op te winden. Een romantische massage gebeurt soms als voorspel en helpt om elkaars lichaam beter te leren kennen. Bij een erotische massage worden niet alleen rug en schouders, maar ook de  erogene zones  aangeraakt en gestreeld. Bij een erotische massage is het vooral belangrijk om je partner een leuke tijd te bezorgen. Luister naar wat hij of zij prettig en opwindend vindt. Je kan  op de billen van je partner gaan zitten om de rug of schouders te masseren.

Leun daarbij niet met je volle gewicht op zijn of haar lichaam. Beter is om op je knieën te steunen en ietsje naar achter te leunen. Voor de massage zelf moet je de ander leren ontdekken: wat heeft hij of zij graag, wat is stimulerend of net relaxerend, Start bijvoorbeeld met schouders en nek.

Zak dan langzaam naar de onderrug om daarna de benen onder handen te nemen. Je kan de schouders iets harder aanpakken om deze los te masseren en de rest eerder zacht strelen. Je kan rondjes draaien, zachtjes loskloppen, met je duimen werken of met je palmen, met één vinger over de ruggengraat gaan Stort je niet meteen op de  geslachtsorganen.

Mannen en vrouwen hebben ook andere  erogene zones. Die kan je ook in je massage meenemen. Trage bewegingen en drukverschillen verhogen de ontspanning, variatie is de boodschap. Neem je tijd zodat je de spanning kan opbouwen. Een erotische massage kan erg ontspannend, maar ook opwindend zijn en zo een aanloop vormen naar een vrijpartij. Het kan echter ook zijn dat jullie genieten van deze aanrakingen zonder dat er seks aan te pas komt. Het is niet omdat je het goed vindt om elkaar erotisch te masseren, dat je daarmee ook aangeeft seks te willen.

Wees duidelijk naar mekaar toe en respecteer mekaars grenzen. Een erotische massage wordt pas echt erotisch als deze in aangename omstandigheden plaatsvindt en jullie voldoende tijd hebben.

Enkele tips om een geschikte sfeer te creëren:. Je bent hier:. Erotische massage. Snel naar:. In welke houding een erotische massage doen Als je partner klaar ligt, kies je zelf de gemakkelijkste houding om de massage te geven. Als dit pijn doet aan de rug, kan je ook naast je partner gaan zitten.

Hoe sensuele massage uitvoeren Voor de massage zelf moet je de ander leren ontdekken: wat heeft hij of zij graag, wat is stimulerend of net relaxerend, Neem je tijd, moedig je partner aan om aanwijzingen te geven en luister.

Welke zones aanraken bij erotische massage Stort je niet meteen op de  geslachtsorganen. Erotische massage en seks Een erotische massage kan erg ontspannend, maar ook opwindend zijn en zo een aanloop vormen naar een vrijpartij. De juiste sfeer voor een massage Een erotische massage wordt pas echt erotisch als deze in aangename omstandigheden plaatsvindt en jullie voldoende tijd hebben. Enkele tips om een geschikte sfeer te creëren: Zet je gsm af en vermijd dat je gestoord wordt door anderen of door bv.

Zet wat zachte en zwoele muziek op. Zorg voor gedempt licht en een lekker geurtje kaarsen, wierook. Maak dat het aangenaam warm in de kamer is. De persoon die gemasseerd wordt, ligt stil en zal het iets kouder dan gewoonlijk hebben. Zorg ervoor dat de niet-gemasseerde lichaamsdelen steeds bedekt zijn.

Hier kan je best grote, zachte badhanddoeken voor gebruiken die je voorverwarmd hebt. Leg ze bv. Zorg dat je massageolie bij de hand hebt. Breng de olie nooit rechtstreeks op de huid aan want dit voelt koud aan. Giet een beetje olie op je handen en wrijf de olie warm voor je start met de massage. Erotische massage: risico op soa's of hiv Erotisch masseren is in principe veilig voor beide partners.

Tip: hou steeds een condoom of een beflapje in de buurt, voor het geval de erotische massage uitdraait op een vrijpartij. Zorg er dan zeker voor dat het condoom of het beflapje niet in aanraking komt met massage-olie. Door de olie kan het condoom of het beflapje namelijk stuk gaan.

Gebruik massageolie ook niet als  glijmiddel. De parfums in de massageolie kunnen de slijmvliezen van  penis ,  vagina  of  anus  irriteren. Er bestaat wel massageolie en glijmiddel in één op de markt.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl