Vrouwen

Hiv na 1 keer seks sex met de werkster

Woensdag 7st, Februari 2017 7:23:28 Pm
[BANCHOR] bryan pumper
Stuur een gratis bericht
naar sfran7
Online
sfran7
  • 35 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Delfstrahausen, Netherlands
  • Marathi(Mooi zo), Portugees(Mooi zo)
  • Biochemicus, Longarts, Dierkundige
  • ID: 6221999737
  • Vrienden: AZOOOPPY
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 186 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Leah
Profiel bekijken: / 5735
Nummer: / +312197-236-12

Beschrijving:

In plaats van poging tot doodslag wordt de inmiddels jarige man nu poging tot zware mishandeling ten laste gelegd. Het OM kan niet aantonen dat besmetting met het hiv-virus ook leidt tot het krijgen van en overlijden aan aids. Voor de strafeis maakt de wijziging nauwelijks verschil.

De man zou vier jaar en negen maanden cel moeten krijgen, eiste advocaat-generaal R. Rosingh gisteren bij het gerechtshof in Arnhem. Tijdens eerdere behandelingen eiste het OM vijf jaar cel. De uitspraak van het hof op 30 juni is ook van belang in de strafzaak tegen de voormalige PSV-directeur. De jarige man zit vast op verdenking van onbeschermde seks met minderjarigen terwijl hij wist dat hij met het hiv-virus besmet was.

In zijn zaak heeft de rechtbank in Den Bosch de tenlastelegging al gewijzigd van 'poging tot doodslag' in 'poging tot zware mishandeling'. Daar staat een straf van maximaal vijf jaar en vier maanden op. De mishandeling bestaat eruit dat iemand met het hiv-virus medicijnen met ingrijpende bijwerkingen moet slikken en altijd de angst houdt aids te krijgen. De reeds veroordeelde man uit Leeuwarden heeft zich volgens advocaat-generaal Rosingh 'volledig onverschillig' getoond voor het risico dat hij het hiv-virus op een ander kon overdragen.

De man is in tot vijf jaar cel veroordeeld. Hij ging tegen de straf in cassatie bij de Hoge Raad en is in april -na 29 maanden in de cel- voorlopig vrijgelaten. Het hoogste rechtscollege vond de motivering van het vonnis ontoereikend en verwees de zaak terug naar het gerechtshof Arnhem. De man was in Leeuwarden veroordeeld vanwege de 'aanmerkelijke kans' dat de jongen met wie hij seks had door het hiv-virus aids zou krijgen en daaraan zou overlijden.

Van deze omstreden redenering neemt nu ook het OM afstand. De jongen is niet besmet. Dragers van het hiv-virus brengen dat niet per definitie aan hun seksuele partners over.

Volgens aidsdeskundige S. Danner is de kans op besmetting bij anale seks 1 op de keer. Dat is naar medische normen 'een grote kans'. Andere deskundigen zijn minder stellig. Het Aidsfonds hanteert een kans van 1 op Tijdens eerdere rechtszaken verklaarden R. Goudsmit AMC dat de actieve partner bij anale seks nauwelijks risico op besmetting loopt. Voorlichtingsfolders van het Aids-fonds en de Schorer-stichting vermeldden in nog dat onbeschermde orale seks tot aan de zaadlozing geen risico's zou opleveren.

Bovendien slikte de man hiv-remmers, die volgens prof. Danner de kans op besmetting 'aanzienlijk' verkleinen. Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Meer over OM Arnhem gezondheid ziekten S. Danner Leeuwarden R. Rosingh virusziekte Van onze correspondent. Meer voorpagina. Inloggen Log in of maak een profiel aan.

Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.

Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u iets delen met Trouw? Navigeer Columnisten Recensies Archief.

Sex met 2 vrouwen echt stout

Van
Acommunityname

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl