Vrouwen

Hoeveel dagen na de seks kan ik zwanger zijn meiden van holland xxx

Vrijdag 1st, Februari 2018 9:22:18 Am
[BANCHOR] aziatische naturisten
Stuur een gratis bericht
naar kerr
Offline
kerr
  • 25 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Ernevald, Netherlands
  • Perzisch(Geavanceerd), Japans(Mooi zo)
  • Militair, Boer
  • ID: 7626135266
  • Vrienden: danmort, Max-V
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 163 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Juliette
Profiel bekijken: / 1947
Nummer: / +312191-545-15

Beschrijving:

Heb je onveilige seks gehad? Check hier welke actie je kunt ondernemen en hoe je erachter komt of je wel of niet zwanger bent. Heb je korter dan 5 dagen geleden onveilig gevreeën? Lees wat je nog kunt doen om een zwangerschap te voorkomen.

Heb je meer dan 5 dagen geleden onveilige seks gehad? En wil je checken of je wel of niet zwanger bent? Hier lees je hoe het werkt. Wacht eerst of je ongesteld wordt Wacht tot de datum waarop je normaal gesproken ongesteld zou worden. Omdat er voor die tijd nog niet genoeg zwangerschapshormonen in je lichaam zitten om een zwangerschapstest te doen. Let op! Als je zwanger bent, verlies je soms ook een heel klein beetje bloed.

Verlies je dus een heel klein beetje bloed, maar weet je niet zeker of je ongesteld bent? Doe dan voor de zekerheid een zwangerschapstest. Doe een zwangerschapstest Een zwangerschapstest kun je doen vanaf de eerste dag dat je ongesteld had moeten worden.

Dus vanaf de eerste dag dat je overtijd bent. Er zijn verschillende manieren om een test te doen:. Let op: je kunt ook zwanger zijn, zonder dat je er iets van merkt. Let er daarom goed op of je iedere maand gewoon ongesteld wordt. En vrij altijd veilig natuurlijk. Check hoe Sally haar vriendinnnen advies vraagt nu ze ongewenst zwanger is. In deze video gaat dat niet goed. Kan jij het wel tot een goed einde brengen? Sense gebruikt functionele cookies en cookies om het websitebezoek anoniem te analyseren om de site te verbeteren.

Meer informatie. Zwanger of niet? Home Zwanger Zwanger of niet? Lees voor. Print Deel Facebook Twitter. Snel naar Minder dan 5 dagen geleden? Meer dan 5 dagen geleden? Minder dan 5 dagen geleden? Word je gewoon ongesteld? Dan ben je niet zwanger. Word je niet ongesteld? Dan ben je misschien zwanger. Doe in dat geval een zwangerschapstest.

Er zijn verschillende manieren om een test te doen: Een zwangerschapstest kun je kopen bij de apotheek of drogist. De test kun je makkelijk zelf uitvoeren. Je houdt een teststrip enkele seconden in de urine straal , het liefst in ochtendurine. Na enkele minuten is het testresultaat zichtbaar.

Lees eerst de bijsluiter. Dan weet je zeker dat je de verschillende stappen in de juiste volgorde uitvoert. Een gratis zwangerschapstest kun je laten uitvoeren bij je huisarts of een Sense-spreekuur. Wees niet bang dat de huisarts meteen je ouders zal inlichten.

Iedere huisarts heeft namelijk zwijgplicht en mag pas iets zeggen tegen je ouders als jij dat wilt. Let op: soms staat de test wel op de rekening voor de verzekering. Een test kopen via internet. Google op zwangerschapstest en je krijgt voldoende resultaten. Uitslag Is de test positief? Dan ben je zwanger. Is de test negatief? Waarschijnlijk ben je niet zwanger, maar dat is niet helemaal zeker. In het begin is soms nog niet goed in je urine te zien of je zwanger bent.

Het is verstandig om na een paar dagen nog een test te doen. Let op je lichaam Als je zwanger bent, kun je lichamelijke veranderingen merken: Pijnlijke borsten: dit kan wijzen op een zwangerschap maar het kan ook komen doordat je in de puberteit zit. Vermoeidheid: dit kan wijzen op een zwangerschap, maar het kan ook een andere oorzaak hebben.

Misselijkheid: ben je al een paar dagen 's ochtends misselijk, dan is het verstandig om te testen of je zwanger bent. Je wordt niet meer ongesteld. Je verliest slechts een heel klein beetje bloed. Soms verliezen meisjes een heel klein beetje bloed als ze zwanger zijn. Meer over Zwanger? Niet zwanger worden? Onveilig gevreeën? Neem actie! Morning-afterpil Zwanger, en dan? Anticonceptie Wist jij dat er meerdere anticonceptiemiddelen zijn?

Bekijk ze samen met Britt. Weet jij vanaf welke leeftijd meisjes zwanger kunnen worden? En of dat kan als je Ben je een meisje en heb je seks gehad met een jongen zonder condoom of een ander Morning-afterpil Ben je een meisje en heb je onveilige seks gehad met een jongen?

Als je daarna de Zwanger, en dan? Als de zwangerschapstest positief is, ben je zwanger. Je staat dan voor de keuze Meer informatie X.

Sex dvd kopen stipping

Van
whilstthepimp

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl