Vrouwen

Korte dikke penis ik word geneukt

Woensdag 27st, Juli 2017 12:37:20 Pm
[BANCHOR] luiers liefhebbers
Stuur een gratis bericht
naar dilip20123
Online
dilip20123
  • 41 jaar Vrouw, Meisje
  • Landgrave, Netherlands
  • Tamil(Basic), Urdu(Beginner)
  • Decorateur, Aanklager
  • ID: 5932796857
  • Vrienden: protosk3, kma
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 155 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Tina
Profiel bekijken: / 5497
Nummer: / +312217-899-86

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum. Populaire zoektermen Nieuws. Home Seks Dikke penis. Seks alle pijlers. Dikke penis. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post.

Hallo forummers, allereerst moet ik zeggen dat ik heel weinig ervaring met seks heb.. Sinds kort heb ik een vriend. Hij is mijn eerste en heeft mij ontmaagd. Dit deed int begin wel pijn, maar de keren daarna niet. Ik heb ook het idee dat de penis er altijd half in zit. Hebben meerdere mensen hier 'last' van bij hun vriend?

Het doet niet zeer, maar zou het denk ik wel fijn vinden om de penis er helemaal in te willen. Barones woensdag 28 maart om Misschien glijmiddel gebruiken? Hier waakt de enige echte Barones. Nammma woensdag 28 maart om Ik heb penissen in allerlei formaten gekend Of je bent niet nat genoeg of hij en jij is te onervaren Lievelente woensdag 28 maart om Er past bij de meeste vrouwen zelfs een soort galiameloen doorheen Lievelente schreef op 28 maart : Er past bij de meeste vrouwen zelfs een soort galiameloen doorheen Ik heb ook een tijdje een partner gehad met een enorm dikke penis.

Het ging eigenlijk altijd soepel tot dat de 'relatie' tussen hem en mij minder ging. Je moet idd zorgen dat jij goed nat bent en dat zijn penis goed nat is. Daarnaast moet jij je goed ontspannen, niet bang zijn. Daarnaast kan het liggen aan het standje. Als je vrij 'smal' bent, dan kunnen je bekken bij sommige standjes de ingang 'nauwer' maken.

Je moet dan vooral niet boven op gaan zitten. Ik zit even te denken wat wel een goed standje was. Volgens mij als jij op je buik gaat liggen. Misschien weten mensen hier goede standjes, anders zoek het even op inet op. Ruby67 woensdag 28 maart om Lekker hoor.

Dat was eenrichtingsverkeer. Gewoon zorgen dat A: Hij goed hard is en B: Jij goed nat bent. Trust me, dan gaat ie er echt wel in. Mijn partner is ook groot geschapen. Zowel lengte als dikte. Vroeger had ik er weleens moeite mee, maar dat was achteraf toch te wijten aan mijn eigen onzekerheid. Hierdoor kon ik me niet helemaal geven en was er altijd een bepaalde spanning. Nu is ouder, zekerder over mijn lijf ben heb ik er geen last meer van. Ik ben wel bang geweest dat ik altijd een grote piemel nodig zou hebben.

Maar dat is ook niet zo. Anoniem donderdag 29 maart om Er zijn soms ook mannen die bewust niet helemaal naar binnen willen, heb je daar misschien al eens naar gevraagd?

Hmm nee niet naar gevraagd, maar lijkt me op zich ook wel sterk aangezien hij wel van ruig houdt. Hij komt overigens wel gewoon klaar.

Weet je zeker dat hij er maar een stukje inzit? Misschien heb jij dat gevoel maar is het niet zo. Probeer inderdaad ook goed te ontspannen, goed voorspel te hebben zodat jij goed nat bent en evt extra glijmiddel.

Mensen, noem zijn pik asjeblieft niet "piemel". Hij is toch geen kleuter hoop ik. SuzanneSuus vrijdag 30 maart om Je bent zelf een theepot. Je moet de kleine schaamlippen iets wat helpen. Evelyn82 vrijdag 30 maart om Anoniem zaterdag 31 maart om Ik vind pik veel meer porno dan piemel, piemel is veel vrolijker, "Dokter, kunt u even naar mijn pik kijken", ik hoor dr al een achtergrondmuziekje bij. Iets wat vier dagen bloedt en niet doodgaat is niet te vertrouwen. Dit is een oud topic.

Het topic is daarom gesloten. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Maak nieuw topic aan en praat verder.

Lees ook. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Terug naar boven. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Erg nat kutje angie zode

Van
kineticenergy

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2019-2020 vulkaaneifel.nl